پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
طولانی ترین کلمه
نوشته شده در سه شنبه 26 آذر 1392
بازدید : 1738
نویسنده :

بلند‌ترين کلمه انگليسي که تا به حال شنيده‌ايد چند حرف داشته است؟ مطمئنا به اندازه‌اي نبوده که براي خواندن آن سه ساعت و نيم زمان صرف کنيد!

به گزارش ياهو، عده‌اي واژه Supercalifragilisticexpialidocious را که برگرفته از فيلم "مري‌پاپينز" است، طولاني‌ترين واژه در زبان انگليسي مي‌دانند، اگرچه هيچ معني خاصي نداشته و شايد تنها يادآور خاطرات کودکي آن ها باشد. اما در حقيقت اين واژه 34 حرفي طولاني ترين واژه‌اي نيست که در انگليسي وجود دارد.

طولاني‌ترين واژه در زبان انگليسي نام علمي پروتئيني در بدن انسان است که تيتين (Titin) نام داشته و خود از ساختاري بسيار طولاني برخوردار است. نام علمي اين پروتئين بلند‌ترين واژه‌اي است که مي‌تواند در زبان انگليسي يافت و اثبات اين موضوع نيز فيلمي است که چند روز گذشته توسط مردي بر روي يوتيوب قرار داده شد.

اين مرد براي اداي اين واژه 189 هزار و 819 حرفي، در حدود سه ساعت و نيم درحال خواندن بود. اين اولين باري نيست که فردي تلاش کرده اين واژه طولاني را بخواند، اما اين فيلم ويديويي تنها شاهدي است که از تلاش براي خوانده شدن آن در دست است.

اين فيلم ويديويي بيش از 38 هزار بار بر روي يوتيوب به نمايش درآمده است که البته بعيد به نظر مي‌رسد تمامي اين 38 هزار نفر تمامي اين فيلم سه ساعت و نيمه را در نهايت صبوري تا انتها تماشا کرده باشند.

 

 

در زبان انگليسي بلندترين واژه بامعني، واژه اي است 27 حرفي به معناي "مخالفت با اساس به هم ريزي کليسا"

Antidisestblishmentarianism

اما بايد خبر را بدين گونه تصحيح کرد که کلمه 189 هزار حرفي، درواقع انگليسي نيست و به زبان لاتين است که معمولا کلمات علمي را با اين زبان مي سازند و تنها مختص به زبان انگليسي نيست. تا پيش از اين کلمه البته، واژه ي ديگري رکوردار بود:

Pnemoultramicroscopicsilicovolcanoknosis

با 40 حرف که نام يک نوع بيماري سل است که کارگران معدن با آن مبتلا مي شوند.


:: موضوعات مرتبط: تفکر و پژوهش هفتم , ,



مرگ خورشید : دیر و زود دارد ولی سوخت و سوز ندارد!
نوشته شده در چهار شنبه 20 آذر 1392
بازدید : 775
نویسنده :

استادی  که در کلاس با دانشجویانش درمورد خورشید صحبت می کرد، گفت :

مرگ خورشید در میلیاردها سال دیگر وبعد از تمام شدن انرژی اش اتفاق می افتد. دانشجویی بلند شد وپرسید که ” استاد پس چقدر دیگر فرصت داریم؟!” استاد صحبتش را دوباره تکرار کرد . دانشجو گفت :” داشتم نگران می شدم استاد  فکر کردم می گویید میلیون ها سال بعد!”


:: موضوعات مرتبط: تفکر و پژوهش هفتم , نجوم , ,



راز های موفقیت تحصیلی
نوشته شده در چهار شنبه 20 آذر 1392
بازدید : 717
نویسنده :

1- برنامه ریزی داشته باش
خیلی از دانش آموزان چندان در درس خواندن نظم ندارند، اگر می خواهی موفق باشی، سعی کن برنامه ای برای لحظه های هر روزت داشته باشی
2- باز خورد ها را ببین
خیلی ساده است که آدم در مقابل نظر و انتقاد دیگران، حالت دفاعی به خودش بگیرد اما اگر درست نگاه کنی متوجه میشوی که این جور حرفها هدیه است سعی کن نظر دیگران را بعنوان منبع اطلاعاتی نگاه کنی
3- خودت را به چالش بکش
آدم وقتی  به اهداف بزرگ فکر کند چه کار ها که نمی تواند بکند! متاسفانه بعضی آدمها نمی دانند که چه ذهن قوی و خلاقی دارند. تو اینطور نباش، باشد؟
4- مقصدت کجاست؟
برای چه به مدرسه میروی؟ برای گرفتن مدرک ؟ برای اینکه پدرت همیشه می خواسته دکتر بشوی؟ برای اینکه بتوانی در آینده در جایی استخدام شوی و کار کنی؟ یا برای یادگرفتن چیزهای تازه ای که هر بار شگفت زده ات کند؟
 5- با دوستان با هوش بگرد
اگر با دوستانی میگردی که موفقیت تحصیلی تو چندان برایشان مهم نیست احتمالاً بر خلاف جریان شنا می کنی، نمی گویم ارتباطت را با دوستانت حذف کن اما باید دوستی ات را با آنها لااقل در دوران تحصیل  محدود کنی
6- اولین باش
درس خواندن شغل شماست. اگر ورزشکار در ورزش موفق است ، اگر دکتر در طبابت و وکیل در وکالت و بازیگر در بازیگری و …. تو هم موفقیتت در درس خواندنت است.
 7- بپرس اگر نمی فهمی
ساده به نظر می رسد نه؟ ولی همیشه اینطور نیست، دلایل زیادی هست که مانع میشود دستت را بلند کنی و بگویی که چیزی را نفهمیده ای. خجالت و کمرویی، حوصله نداشتن، ترس از حرفهای دیگران و… نکته اینجاست که ما به مدرسه میرویم که چیزهای جدید یاد بگیریم بنابراین اگر چیزی را نفهمیده ای خوب است بپرسی.


:: موضوعات مرتبط: تفکر و پژوهش هفتم , ,



خود آگاهی
نوشته شده در سه شنبه 12 آذر 1392
بازدید : 1034
نویسنده : امیرحسین رمضانخانی

خودآگاهی

«خودآگاهي» توانايي شناخت خود و آگاهي از خصوصيات، نقاط ضعف و قوّت، خواسته‌ها، ترسها و انزجارهاست. براي اكثر ما توصيف ويژگي‌هاي اخلاقي و رفتاري خود براي ديگران، كار سخت و دشواري است. به عنوان مثال ممكن است پاسخ به اين سوال كه چه كسي هستيم، سخت و دشوار باشد. اكثر ما فقط در مورد ويژگي‌هاي كلي و عمومي خود از جمله سن، جنس، نام خانوادگي، تحصيلات، وضعيت شغلي و ... خود صحبت مي‌كنيم و از ويژگي‌هاي شخصيتي و رفتاري خود اطلاعات كافي و مناسبي نداريم. به عنوان مثال، نمي‌دانيم كه چه كارهايي را خوب مي‌توانيم انجام دهيم؟ چه ويژگي‌هاي اخلاقي خوب و مثبتي داريم؟ به چه علت مهربان هستيم؟ چه ويژگي‌هاي منفي اخلاقي داريم. خود آگاهی به ما کمک می کند از نيازهاي خود اطلاع پيدا كنيم و ياد بگيريم كه از مسيرهاي سالم نيازهاي خود را مرتفع سازيم. در زندگي خود اهداف واقعي را دنبال نماييم و از دنبال كردن اهداف غيرواقعي، تخيلي و غیر ممکن پرهیز کنیم. در نهايت خودآگاهي باعث ارزشمندي ما مي‌شود و به ما كمك مي‌كند تا دنبال ارزشهاي واقعي به جاي ارزشهاي كاذب باشيم و رضايت كافي از زندگي داشته باشيم. اجزای خود آگاهی:

هوش هيجاني

كنترل روابط

عزت نفس


:: موضوعات مرتبط: تفکر و پژوهش هفتم , ,
:: برچسب‌ها: خود آگاهی , ,



نتیجه مسابقه دانشگاه شریف
نوشته شده در دو شنبه 11 آذر 1392
بازدید : 832
نویسنده :

از سایت www.CEAS.ir چک فرمایید .


:: موضوعات مرتبط: تفکر و پژوهش هفتم , ,



تعداد صفحات : 1
صفحه قبل 1 صفحه بعد